Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
close

No documents found.

Ascent Soft

Selecteaza limba
 • Ascent ERP
  Este un sistem enterprise complet integrat care permite planificarea si gestionarea activitatii in afaceri din domenii diferite: import-export, distributie, retail, productie, constructii, transporturi, servicii si alte domenii.

 • Ascent CRM
  Intreprinderile mici si mijlocii au nevoie de solutii pragmatice: sistemul de management al relatiei cu clientii (CRM) trebuie sa fie simplu, operativ si sa aiba o calitate buna pentru pret.

 • Ascent BI
  In dorinta fireasca de a avea avantaje competitive, Solutia AscentBI – va prezinta informatia corecta despre afacerea dvs. exact in momentul cand aveti nevoie de ea.

 • Ascent ERP Logistica&Transporturi
  Un produs ERP complet integrat pentru activitatile de transporturi, logistica si curierat ce duce fluxul operational si raportarea analitica pe care o doresc managerii in acest domeniu la un nivel avansat, care permite controlul si planificarea resurselor in sectorul de servicii cu o competitivitate si dinamica extrem de ridicata..

 • Ascent ERP Productie (MRP)
  Ascent ERP - modulul MRP - destinat planificarii, urmaririi si controlului activitatilor de productie din domenii diferite, este un instrument complex pentru intreg "supply chain-ul" pe care il implica procesele inlantuite ce acopera aprovizionarea cu materii prime, planificarea capacitatilor de productie, programarea, lansarea productiei respectiv obtinerea acesteia prin rapoartele de productie zilnica. .

 • Ascent ERP Agricultura
  Contracte arenda si eliberare arenda. Agricultura..

 • Ascent ERP Lite
  Solutie complet integrata cu maxim de avantaje pentru oricine doreste un produs software stabil, usor de utilizat, intuitiv si cu facilitati suficiente pentru o evidenta de gestiune, contabil-financiara si de mijloace-fixe.

 • Ascent MOBILE SOLUTION
  Comanda, factura, incasare - oriunde, oricand – cu investitie minima in echipamente. Aplicatia este independenta de soluia ERP - construita pe platforma Windows Mobile 6.0 in .net framework.

 • Ascent HR Solutions
  Managerul complet de resurse umane pentru companiile mici si mijlocii, va ajuta la gestionarea personalului..

 • Ascent SCM
  Solutia destinata managementului aprovizionarii. Faciliteaza aprovizionarea cu articolele necesare la cel mai bun pret, in cantitate “optima” si timpul cel mai scurt .

 • Ascent IS
  Ofera controlul stocurilor multi-gestiune in timp real, planificare prin stoc minim-maxim sau evaluare stoc economic.

 • Ascent DIS
  Solutia pentru distributie, corespunzatoare procesului de oferta->comanda->vanzare acopera activitatea comerciala din diferite domenii si aduce beneficiul satisfacerii clientilor in conditii de rentabilitate si eficienta.

Parteneri
Ultimele stiri

13 februarie, 2014
In ianuarie 2014, a fost modificata declaratia 112 privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate. Echipa ASCENT SOFT a raspuns prompt astfel incat, AscentERP genereaza declaratia 112 in formatul modificat.

20 ianuarie, 2014
In decembrie 2013, ANAF a modificat formularul 394 pentru a declara livrarile, prestarile si achizitiile de pe teritoriul national. Acesta urmand sa fie depus in forma modificata incepand cu luna ianuarie 2014. Echipa ASCENT SOFT a raspuns prompt astfel incat, AscentERP genereaza declaratia 394 in formatul modificat. Totodata, incepand cu 1 ianuarie 2014, sistemul de TVA la incasare care se aplica de orice firma cu cifra de afaceri de pana la 500.000 de euro a devenit optional si exigibilitatea TVAului in cea de-a 90 a zi calendaristica de la data emiterii facturilor neincasate a fost eliminata. Sistemul AscentERP a fost actualizat, astfel incat include aceste modificari.

Afla mai multe
Despre ascent soft

Ascent Soft  s-a nascut in 2000, atunci cand vechea companie ProAscent a urmat cele doua directii de activitate care sau cristalizat in perioada 1996 – 2000, nascandu-se in final doua companii independente – dar partenere, una specializata in dezvoltarea si implementarea de software economic, cealalta in servicii de design si advertising. 

Initiatorii companiei au fost doi tineri studenti la Stiinte Economice,  ce au identificat oportunitati de dezvoltare a unei  afaceri in domeniul serviciilor destinate companiilor romanesti. Ca in orice activitate economica, exista nevoia eficientizarii muncii. Astfel interesul s-a concentrat pe gasirea unui mijloc facil si flexibil de prelucrare a informatiei contabile si de gestiune.

Afla mai multe
Testimoniale

Tanasa Maria Lacrimioara, Newco Grup - CSI
Colaborarea de 10 ani cu Ascent Soft a fost unul din factorii care au facut posibila diversificarea si integrarea proceselor din grupul nostru de firme intr-un sistem informational unitar.

Catalin Naidin, Grosvenor Electronics
Sistemul AscentERP implementat la inceputul anului 2010, ne-a ajutat sa gestionam mult mai eficient o activitate complexa si sa raspundem mai bine exigentei clientilor nostri.

Antonio De Marchi, Timeurosei
Colaborarea noastra cu Ascent Soft a inceput cu o implementare de succes a unui sistem ERP si continua cu suportul acordat de o echipa tanara si competitiva.

Citeste alte testimoniale
"PLATFORMA VIRTUALA BUSINESS TO BUSINESS PENTRU MANAGEMENTUL RELATIEI CU CLIENTII"
Proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Continutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României