Cum ne prezentam

Suntem Ascent Soft și creăm sisteme informatice de management destinate gestionării eficiente a afacerilor.

Ascent Soft a fost infiintata in anul 2000. Initiatorii companiei au fost doi tineri studenti la Stiinte Economice ce au identificat oportunitati de dezvoltare a unei afaceri in domeniul serviciilor destinate companiilor romanesti.

Ca in orice activitate economica, exista nevoia eficientizarii muncii. Astfel interesul s-a concentrat pe gasirea unui mijloc facil si flexibil de prelucrare a informatiei contabile si de gestiune.Astazi, sistemul integrat AscentERP a ajuns sa fie implementat la societati comerciale din mai multe orase ale tarii, ex: Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea, Deva, Satu Mare etc. reteaua de distributie si service fiind in extindere.

Odata cu extinderea extensiva a ariei de desfacere, aplicatiile au avut mai ales o dezvoltare intensiva, concretizata in platforme noi ca suport de baze de date (PostgreSQL, FirebirdSQL, MSQLServer, Oracle etc), tehnologie noua (client-server) client de aplicatie “thin-client” dezvoltat in mediul .NET, lucrul cu servere de baze de date sub LINUX si WINDOWS, respectiv o arie de domenii de implementare a unor solutii concrete extinsa (productie de componente electronice, productie alimentara, din domeniul mobilei si prelucrarii lemnului, distributie, servicii, retele de magazine de retail).

Echipa de consultanti software Ascent Soft s-a extins, castigand experienta si dezvoltandu-si competenta de a gasi usor solutiile optime de implementare, respectiv de a raspunde unor cerinte specifice dintr-o varietate mare de domenii.

Vrei să atingi performanta în afaceri?

Solicită Demo GRATUIT Ascent ERP pentru creșterea performanței businessului tău.

Solicită demo

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si intereselor fiecaruia.