Cum ne prezentam

Suntem Ascent Soft și creăm sisteme informatice de management destinate gestionării eficiente a afacerilor.

Vezi ce spun clientii nostrii despre colaborarea cu Ascent Soft. Povesti de succes direct de la clientii nostri.

Levente Borsos, World Media Trans

Am fost convins inca de la inceput ca demersul de implementare a unui ERP este unul strategic si complex si ma bucur ca solutia Ascent ERP aleasa de noi a reusit sa raspunda asteptarilor diferitelor divizii ale companiei noastre (curierat, transporturi rutiere, CARGO si import-export) care au insemnat in fapt tot atatea fluxuri de business specifice, dar datorita sistemului ERP - interconectate.

Am plecat de la un sistem de "editare facturi" si am ajuns astazi sa consultam in timp real situatii analitice de pe telefonul mobil. Sunt sigur ca implementarea acestui sistem va aduce un aport important in repozitionarea fluxurilor de activitati in liniile unei eficiente sporite si a unui randament superior in valorificarea resurselor in compania noastra.

Stephan Rambacher, Werzalit

The werzalit Lemn Tech SCS produces furniture components since 2001 in Lugoj. Since 2005 we use AscentSoft Solutions for accounting and material management.The program had to be modified and altered to specific tasks.

The cooperation with the ASCENT team has been efficient and professional. We have been impressed by the flexibility and the perfect target orientation. Werzalit, as a company, will grow further and we will develop our information system in future together with the ASCENT team.

Emil Jurjut, Ravitex

Compania Ravitex activeaza in domeniul transporturilor si se confrunta cu provocarea livrarilor "just in time", iar pentru aceasta este nevoie de o logistica perfecta. Sistemul Ascent ERP ne-a ajutat sa organizam activitatea de natura sa putem extrage maximum de performanta din resursele companiei.

La inceput am folosit doar modulul contabilitate-financiar, dar consultandu-ne cu partenerul nostru Ascent Soft - am intrezarit beneficiile implementarii modulului de management al parcului auto, cel de "reparatii-service" si comenzi de transport. Astfel am ajuns sa performam bazandu-ne pe un sistem complet integrat care sunt sigur ca va contribui la dezvoltarea "sanatoasa" a companiei noastre.

Catalin Naidin, Grosvenor Electronics

Compania noastra, Grosvenor Electronics, desfasoara o activitate complexa de import si distributie nationala de produse chimice si componente electronice provenind atat din spatiul intracomunitar, cat si din USA sau Japonia. Produsele noastre se adreseaza companiilor multinationale sau romanesti cu activitati productive in domeniul automotive, electronice si comunicatii, productie alimentara etc.

Sistemul AscentERP, implementat la nceputul anului 2010, ne-a ajutat sa gestionam mult mai eficient o activitate complexa si sa raspundem mult mai bine exigentei clientilor nostri.

Antonio De Marchi, Timeurosei

Colaborarea noastra cu Ascent Soft a inceput cu o implementare de succes a unui sistem ERP si continua cu suportul acordat de o echipa tanara si competitiva ori de cate ori este necesar.

Impreuna, avem siguranta ca vom avea intotdeauna o viziune de ansamblu asupra afacerii si vom avea la indemana toate resursele pentru a oferi clientilor nostri cea mai buna solutie.

Vrei să atingi performanta în afaceri?

Solicită Demo GRATUIT Ascent ERP pentru creșterea performanței businessului tău.

Solicită demo

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si intereselor fiecaruia.