Ascent IS

Controlul stocurilor multi-gestiune in timp real

Se deruleaza prin intermediul a doua grupuri mari de operatii, clasificate in mod intuitiv. Documente de INTRARE si documente de IESIRE. Prin procesarea documentelor “on-line” sarcina derulata de diversele departamente functionale, managementul, la toate nivelele lui isi poate indeplini in mod eficient functia de control, respectiv planificare si valorificare resurse cu randament maxim

Sistemul sintetizeaza in mod inteligent tranzactiile in rapoarte ce se constituie ca suport continuu in luarea deciziilor – care de cele mai multe ori trebuie luate rapid, din cauza mediului de afaceri devenit extrem de concurential in tot mai multe domenii. Stocurile sunt gestionate “just in time”, deoarece sistemul le evalueaza in mod “dinamic” ca rezultat al procesarii documentelor de intrare-iesire.

Exista posibilitatea identificarii tranzactiilor la nivel de articol, dar si la nivel de “lot de produs”, ceea ce se constituie ca premisa esentiala in integrarea si urmarirea proceselor aferente aprovizionarii si distributiei.

Integrarea intre modulul Gestiunea stocurilor si cel de Management al depozitului permite gestionarea termenelor de expirare intr-o maniera eficienta – reducand “perisabilitatile”, implicit pierderile companiei.

Contacteaza-ne
  • Situatie stocuri

  • Situatie Stocuri in functie vechime

  • Miscari de Stocuri

  • Distributia articolelor pe locatii

  • Situatia stocurilor limita (min/max)

  • Situatia Stocurilor pe locatii

Instrumente prin care evidentierea si clasificarea stocurilor se face in mod eficient

Organizare flexibila a gestiunilor, articolelor si partenerilor

Evidenta si planificarea de stoc este posibila prin intermediul instrumentelor de tip stoc minim/stoc maxim ce pot fi configurate la nivelul companiei, dar si la nivelul gestiunilor – viteza de rotatie, dinamica stocurilor, situatie stocuri “imbatranite” in cazul gestionarii unor produse din domenii cu rata de innoire ridicata ca in cazul IT si comunicatii, respectiv electronicelor.

Emiterea documentelor de iesire de tip factura

Vanzarea se face prin emiterea documentelor de iesire de tip factura, care permite corelarea cu liste de pret “multivaluta”, prin optiunea de facturare de la un pret lista in valuta la cursul zilei (BNR). In cazul integrarii cu modulul distributie este posibila facturarea la “comanda” – in care factura reprezinta o operatiune simpla de “inchidere” a comenzii de client.

Vrei să atingi performanta în afaceri?

Solicită Demo GRATUIT Ascent ERP pentru creșterea performanței businessului tău.

Solicită demo

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si intereselor fiecaruia.