Ascent SCM

Gestioneaza si planifica intrarile de marfuri sau materii prime

Prin intermediul acestui modul se gestioneaza si planifica intrarile de marfuri sau materii prime. Operatiile specifice sunt – “motor” care permite generarea comenzilor de aprovizionare in functie de mai multi parametri, unii dinamici, altii prestabiliti.

O alta metoda de generare automata a comenzilor practicata in retail este cea in functie de vanzarile unei perioade anterioare (ex: ultimele 2 saptamani). Comenzile sunt generate in mod automat, selectand ca si furnizor, partenerul caruia i se va emite comanda (in cazul articolelor cu furnizori alternativi, dintr-o lista de furnizori agreati – posibil si in functie de o evaluare multicriteriala a acestora) si care este definit ca si furnizor principal pentru articolul respectiv.

Contacteaza-ne
  • Comanda Aprovizionare Automata

  • Comanda Aprovizonare Bazata pe Vanzari

  • Comenzi Aprovizionare

  • Planificare Stocuri pe Gestiuni sau Companie

Calculul cantitatilor de comanda economica

Pentru comenzile unicat – exista si posibilitatea utilizarii unui motor de aprovizionare corelat direct cu comenzile de la client, motor de “aprovizionare comenzi speciale” care nu vor influenta calculul “stocului economic”, deoarece ele vor genera comenzi de aprovizionare “one to one”, urmarirea satisfacerii comenzilor de client fiind determinata mai ales de “timpul de livrare”.

Interconectare cu modulul de management

In cazul “interconectarii” cu modulul de Management al depozitului exista posibilitatea generarii comenzilor de aprovizionare cu ajutorul terminalelor mobile de citire a codurilor de bare – prin simpla scanare a acestuia se poate consulta stocul aferent unui articol, din orice locatie. Prin intermediul acestei aplicatii se poate emite si comanda de aprovizionare.

Vrei să atingi performanta în afaceri?

Solicită Demo GRATUIT Ascent ERP pentru creșterea performanței businessului tău.

Solicită demo

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si intereselor fiecaruia.